6.4.15

Τα μυστικά της επιτυχίας


ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Να απολαμβάνεις τη φυσική ομορφιά


Ο κόσμος είναι ένα θαύμα. Έχουμε τοποθετηθεί  μέσα στο θαύμα των θαυμάτων, αυτόν τον όμορφο κόσμο. Το φυσικό περιβάλλον είναι υπέροχο. Τα πουλιά, τα ζώα, τα φυτά, οι βροχές, οι εποχές είναι θαύματα. 

Είναι ένα θαύμα το ότι ένας μόνο λαμπτήρας - ο ήλιος - μπορεί να φωτίζει ολόκληρο τον κόσμο και το ίδιο και το φεγγάρι. 



Οι ζούγκλες, οι έρημοι, τα βουνά και οι λόφοι είναι υπέροχα σημεία.




Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε αυτά τα θαύματα και να απολαύσουμε τη ζωή. Προσπαθούμε να είμαστε οι ιδιοκτήτες και οι κατακτητές αυτών των όμορφων τόπων και στη διαδικασία ξεχνούμε να ζήσουμε και να απολαύσουμε. Στο τέλος του τούνελ μπορεί να θυμηθούμε να ζήσουμε αλλά μπορεί να μην υπάρχει χώρος και χρόνος για να απολαύσουμε τη ζωή. 

Χρειάζεται να θυμηθούμε ότι είμαστε ταξιδιώτες και αυτό το μέρος είναι για να το απολαύσουμε. Στο τέλος θα αφήσουμε όλα αυτά σε εκείνους που είναι πίσω μας. Ο κάθε ένας από εμάς ακολουθεί με τον δικό του τρόπο. Υπάρχει μια μεγάλη σειρά που δεν θα τελειώσει ποτέ. Ο κάθε ένας έχει μια ευκαιρία, την επιλογή και το δικαίωμα να είναι εδώ για να απολαύσει τη ζωή. Χρειάζεται να εκτιμούμε τη ζωή πολύ συχνά. Στην πραγματικότητα χρειάζεται να ευχαριστούμε τον Δημιουργό που μας έβαλε στο μέσον μιας τέτοιας φυσικής ομορφιάς. Χρειάζεται να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε με τη φύση και να απολαμβάνουμε την ομορφιά της. Είμαστε όλοι ηθοποιοί κι ένα υπέροχο έργο παίζεται. Ο κόσμος είναι μια τεράστια σκηνή θεάτρου. Όταν κατανοήσουμε ότι είμαστε ηθοποιοί και παίζουμε έναν ρόλο, η ζωή γίνεται μια ευκαιρία για γιορτή. Ας γιορτάσουμε τη ζωή!










No comments:

Post a Comment