13.7.15

Τα μυστικά της επιτυχίας

ΑΠΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


 Xαμογελάτε και γελάτε 

Ένα χαμόγελο είναι κολλητικό. Όταν χαμογελάμε, ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί μας. Χαμογελάμε όταν είμαστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι. Εάν ένα χαμόγελο είναι αληθινό και προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς, έχει ένα ‘ηλεκτρισμένο’ αποτέλεσμα. Ένα χαμόγελο δηλώνει μια αίσθηση συντροφικότητας και την αίσθηση του ‘ανήκειν’. Ένα χαμόγελο έχει φοβερή δύναμη για να κάνει τα απαιτούμενα πράγματα χωρίς καμία δυσκολία. Ένα χαμόγελο μπορεί να επηρεάσει τους άλλους. Μπορεί να μεταμορφώσει θετικά τις ζωές των άλλων. Μπορεί να λύσει προβλήματα και να διαλύσει τις διαφορές των απόψεων. Ένα χαμόγελο δηλώνει επιτυχία και ικανοποίηση.

Το γέλιο είναι ένα τονωτικό της υγείας. Υπάρχουν κλαμπ γέλιου σε διάφορα μέρη. Στους ανθρώπους αρέσει να γελάνε και να χαίρονται. Εκείνοι που γελάνε είναι καλόβολοι, ευέλικτοι, απλοί και χαρούμενοι. Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι αυστηροί και κουμπωμένοι. Είναι προσιτοί. Εκείνοι που γελάνε τακτικά δεν έχουν καρδιακά ή αναπνευστικά προβλήματα. Δεν είναι μόνο ένα είδος φυσικής άσκησης αλλά επίσης απελευθερώνει τη νοητική ένταση. Βοηθά την κατάλληλη κυκλοφορία του αίματος και την καλύτερη υγεία. 

Το να γελάς και να χαμογελάς θα πρέπει να γίνεται τις κατάλληλες στιγμές. Το πρόωρο γέλιο και χαμόγελο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κάποιος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική του για να γελάσει ή να χαμογελάσει. 

Ειπώνεται ότι χρειάζονται 72 μύες για να κατσουφιάσεις και 14 για να χαμογελάσεις. Στη βάση μιας έρευνας λέγεται ότι ένα παιδί – ένα μωρό χαμογελάει 400 φορές την ημέρα, ένας έφηβος 17 φορές κι ένας ενήλικας δεν χαμογελάει καθόλου.

Υπάρχει μια αθωότητα και μια ομορφιά στο χαμόγελο ενός παιδιού. Χρειάζεται να καλλιεργήσουμε εκείνο το είδος του χαμόγελου. Χρειάζεται να γελάμε φυσικά και να απολαμβάνουμε τη ζωή.

  








No comments:

Post a Comment