23.7.19

Τι είναι οι κραδασμοί των σκέψεων μας



Τι είναι οι κραδασμοί των σκέψεων;



Η λέξη ατμόσφαιρα έχει δυο νοήματα. Το ένα αναφέρεται στον φυσικό αέρα που είναι γύρω μας και το άλλο στην πιο αιθέρια επίδραση που δημιουργούν οι σκέψεις μας σε ένα ιδιαίτερο χώρο. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την ατμόσφαιρα σε ένα πολυσύχναστο εστιατόρειο να μην είναι διαφορετική από την ατμόσφαιρα ενός Ναού. Αυτό συμβαίνει βασικά επειδή υπάρχουν διαφορετικά είδη σκέψεων και αισθημάτων σε εκείνο τον χώρο. Ακόμη και κάποιος  κουφός ή τυφλός θα μπορούσε να πιάσει τη διαφορά. Οι κραδασμοί του ήχου είναι αόρατοι, αλλά όχι η επίδραση τους. Ο ήχος ενός κομπρεσέρ ή ενός υπερηχητικού αεροπλάνου διαπερνούν το τον νου μας ( μη φυσική επίδραση) και τους τοίχους των σπιτιών μας ( φυσική επίδραση) . Οι κραδασμοί της σκέψης δεν φαίνονται αλλά η μη φυσική κα ιη φυσική τους επίδραση είναι ακόμη πιο δυνατοί και επηρεάζουν ακόμη περισσότερο. Ο πανικός που δημιουργούν οι άνθρωποι όταν υπάρχει αφανισμός ή σεισμός και υ ευφορία ( απόλυτη χαρά)  της νίκης σε ένα αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου είναι τα παραδείγματα για το πως οι σκέψεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα.



Σε αιθέριο επίπεδο, πολλοί από εμάς έχουμε την εμπειρία της τηλεπάθειας- « Μόλις σε σκέφθηκα, με τηλεφώνησες». Οι σκέψεις συνδέουν τα άτομα ακόμη και σε μακρινές αποστάσεις. Οι γιατροί μας πηροφορούν ότι περισσότερο από το 90% των ασθενειών του σώματος οφείλονται σε ψυχογενή παράγοντα, είναι άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα της κατάστασης του νου μας. Αυτό είναι το πιο βασικό παράδειγμα για το πως οι σκέψεις επιδρούν πάνω στην ύλη.  



Από την στιγμή που ο κόσμος είναι φτιαγμένος από το σύνολο του προσωπικού κόσμου των ατόμων, μετά είναι εύκολο να δείτε πως η διεθνής πολιτική, οικονομική και κοινωνική ατμόσφαιρα δεν είναι τίποτε περισσότερο από την συνολική επίδραση των σκέψεων μας.




No comments:

Post a Comment