20.8.19

Σε κρίσιμες καταστάσεις χρειάζεται μια πολύ δυνατή συνειδητότητα Πίστης.




Σε κρίσιμες καταστάσεις χρειάζεται μια πολύ δυνατή συνειδητότητα Πίστης.


Φροντίζετε τον εαυτό με κατανόηση και αγάπη και ας βεβαιώνεστε ότι ποτέ δεν συμβιβάζεστε με την πνευματική σας ανάπτυξη.

Στη σημερινή εποχή καθημερινά σχεδόν η ζωή μας φέρνει πάνω κάτω στον νου ή στις διάφορες πλευρές του χαρακτήρα μας ( όταν οι σκέψεις ή ο χαρακτήρας μας δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι), στο σώμα, τον πλούτο (ή στο επάγγελμα ή στον ρόλο ) και στις σχέσεις. Δεν υπάρχει ούτε μια ανθρώπινη ψυχή σ ολόκληρο τον κόσμο σήμερα που να βιώνει μια σταθερή κατάσταση θετικότητας στις τέσσερις παραμέτρους που αναφέρθηκαν παραπάνω . Όλοι οι παράμετροι σταθερά μπορεί να αλλάζουν και μαζί τους να φέρουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Ένας πολύ απλός λόγος γι’ αυτό είναι  ότι όλοι σήμερα είμαστε στο τέλος του αιώνιου παγκόσμιου κύκλου, όπου κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι στην τελευταία φάση του ταξιδιού της της γέννησης και της επαναγέννησης σ αυτό τον συγκεκριμένο κύκλο, στο ταξίδι όπου κάναμε πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού , καθώς η ψυχή συνέχισε να χάνει τη δύναμη της και να ενδίδει στην αρνητικότητα ή τη συνειδητότητα του φυσικού σώματος ( να ταυτίζει την ύπαρξη της με το φυσικό σώμα ). 


Έτσι τα προβλήματα που έρχονται από καιρό σε καιρό οφείλονται στις τέσσερις παραμέτρους του νου, του σώματος, του πλούτου και των σχέσεων που δεν είναι τίποτε άλλο από την αντανάκλαση ή το καθρέφτισμα των λαθεμένων πράξεων που έκανε κάθε ψυχή, ιδιαίτερα στο τελευταίο κομμάτι αυτού του κύκλου. Αν περιμένουμε αυτή την εποχή να έρθει κάποια φάση όπου όλα αυτά να είναι απολύτως καλά και να είμαστε πάντα θετικοί, αυτό δεν  μπορεί να συμβεί, μέχρις ότου αυτός ο κύκλος να τελειώσει και να επιστρέψουμε πίσω στον Κόσμο  των ψυχών. Μέχρι να επιστρέψουμε, πρέπει να διευθετήσουμε όλους τους καρμικούς μας λογαριασμούς από την παρελθούσα δράση μας ή τις λαθεμένες πράξεις μας, αντιμετωπίζοντας προβλήματα σ αυτές τις τέσσερις παραμέτρους ( όχι απαραίτητα ταυτόχρονα και στις τέσσερις, αλλά σε μια ή περισσότερες από καιρό σε καιρό) και ξεπερνώντας τις με ανακούφιση, θετικότητα και δύναμη. Αντί να απομακρυνόμαστε από  την πραγματικότητα πρέπει να την αποδεχόμαστε πλήρως και αντί να ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να κρατάμε αυτές τις παραμέτρους θετικές σε φυσικό ή επιφανειακό επίπεδο μόνο, πράγμα το οποίο μπορούμε να κάνουμε αλλά μόνο σε κάποιον βαθμό επειδή θα υπάρχουν  σ αυτές τις περιπτώσεις, όσο μεγάλες κι αν είναι σε φυσικό επίπεδο οι προσπάθειες μας. Θα το κάνουμε και θα μπορούμε να το κάνουμε μόνο μερικές φορές , αλλά αυτοί οι παράμετροι δεν θα μπορούν πάντα να αλλάζουν προς το καλύτερο τόσο όσο θέλουμε και με την ταχύτητα που θέλουμε.


No comments:

Post a Comment