11.6.13

Αναδύστε την πνευματική σας ταυτότητα

.......................................................................



ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΑΣΗ;

Πρώτα από όλα, σιγουρέψου ότι η ανάσα σου, οι σκέψεις σου και ο χρόνος σου χρησιμοποιούνται με αξιόλογο τρόπο. Υπάρχει δύναμη όταν αυτά τα τρία πράγματα χρησιμοποιούνται σωστά.
Αυτή η δύναμη προσελκύει τη συντροφιά της Παντοδύναμης Εξουσίας. Αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερη δύναμη.
Αυτό είναι χρήσιμο διότι για να μπορέσεις να χειριστείς τις ενέργειες της ζωής σήμερα, χρειάζεσαι πολύ δύναμη.
Η μέθοδος γι’αυτό είναι να γίνεις σύντροφος του Θεού στο έργο Του, κάθε στιγμή, με την κάθε σκέψη και την κάθε αναπνοή.

Ι. ΣΚΕΨΕΙΣ
Στην περίπτωση των σκέψεων, είναι θέμα του να κάνω κάθε σκέψη χρήσιμη. Μια χρήσιμη σκέψη είναι αυτή που φέρνει όφελος σε σένα και στους άλλους.
Για παράδειγμα: σκέψεις που εξυπηρετούν ώστε να αυξηθεί η εμπειρία του τι αξίζεις πραγματικά και οι οποίες σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις την αξία της ζωής σου είναι χρήσιμες σκέψεις.


ΙΙ. ΑΝΑΣΑ
Ανάσα σημαίνει όλος ο τρόπος με τον οποίο ζεις. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να δίνεις ομιλία μετά από ομιλία, χωρίς ποτέ να νιώθεις κουρασμένος ή ακόμα χωρίς να έχεις αισθήματα ταλαιπωρίας.
Πώς γίνεται αυτό; Έχει να κάνει με τον τρόπο που δίνεις την ομιλία δηλαδή με το πως χρησιμοποιείς την ενέργεια σου. Το να χρησιμοποιείς την ενέργεια σου με σωστό τρόπο σημαίνει να μη γίνεσαι συναισθηματικός, να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, αλλά πάντα να παραμένεις ήρεμος και συγκροτημένος.
Το να βιάζεσαι έστω και λίγο όσο φέρνεις εις πέρας μια δουλειά θα δημιουργήσει σίγουρα απώλεια ενέργειας και αισθήματα θλίψης.


ΙΙΙ. ΧΡΟΝΟΣ
Τα παραπάνω σημεία θα σου δώσουν τη δυνατότητα να τελειοποιήσεις τη σχέση σου με το χρόνο. Στην πραγματικότητα, ο χρόνος αυτόματα θα χρησιμοποιηθεί επιτυχώς αν κάθε ανάσα και σκέψη χρησιμοποιούνται σωστά.



Σκέψου αυτούς τους σημαντικούς παράγοντες και πειραματίσου με αυτούς στην πράξη. Θα δεις πως θα σε βοηθήσουν να χειριστείς το στρες 
στην καθημερινότητα σου.


Μετάφραση από: Wings of Soul. The world and Wisdom of Dadi Janki


No comments:

Post a Comment