7.5.21

Σκέψη για την Ημέρα


 

Επιλέγετε τα Αισθήματα σας

 

Αν νιώθετε ότι οι μέρες σας είναι γεμάτες με αισθήματα που δεν θέλετε, αρνητικά αισθήματα, υπάρχει μόνο μια θεραπεία. Όταν έρχονται , διαλέγετε τα. Μην ρωτάτε γιατί, μην απορείτε πως, μην μάχεστε μ αυτά και ποτέ μην αφήνετε τον εαυτό σας να πέσει εξ αιτίας τους.  Αλλά περισσότερο απ όλα μην κατηγορείτε κάποιον άλλον για το πως νιώθετε. Αν το κάνετε αυτό, σημαίνει ότι ακόμη κοιμάστε και επιλέγετε να είστε το θύμα.

Όταν έρχονται αισθήματα, ακόμη και ενοχλητικά αισθήματα να λέτε, « Εγώ επιλέγω αυτό που νιώθω» και ξέρω ότι αυτό έρχεται από κάποια σκέψη που είχα ή κάτι που έκανα στο παρελθόν, ίσως από μια ιδιαίτερη πεποίθηση που είχα ή από μια προσκόλληση που απειλήθηκε .

Επιλογή δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε τα αισθήματα, αλλά σημαίνει ότι παίρνετε την υπευθυνότητα γι αυτά. Και απ αυτό το σημείο ξεκινάει η αυτοκυριαρχία. Είναι το πρώτο βήμα για να θεραπεύσετε και να πάρετε αποφάσεις για τα αισθήματα τα σας. Αλλά μόνο το πρώτο βήμα. Προσπαθήστε το αυτό σήμερα και ρωτήστε τον εαυτό σας πιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα. Αν στ αλήθεια σας ενδιαφέρει να μάθετε, θα το μάθετε.


No comments:

Post a Comment