9.10.21

Ένα βλέμμα καλοσύνης για όλους ( Μέρος 3)

 

Ένα βλέμμα καλοσύνης για όλους ( Μέρος 3)



Κάθε μέρα, που κάνετε πράξεις, ας βλέπετε τον καθένα με καλοσύνη στο βλέμμα και την καρδιά. Ας μιλάτε στον εαυτό και ας οραματίζεστε όπως ο Θεός βλέπει τον καθένα στον κόσμο. Πάντα φέρνετε μπροστά στα μάτια σας την αγάπη του Θεού και τις καλές Του ευχές για εκείνο το άτομο, που είναι μπροστά σας, εκείνο το άτομο που μερικές φορές η συμπεριφορά του δεν είναι καλή και έχει μια αρνητική φύση. Νιώθετε δύσκολα να επικοινωνείτε άνετα και ήρεμα με ένα τέτοιο άτομο. Τώρα ας κρατάτε την θεϊκή σοφία στο νου σας, δημιουργείτε μια θετική στάση για εκείνο το άτομο. Ας έχετε αυτήν την στάση, ας κρατάτε ένα θετικό βλέμμα για εκείνο το άτομο. Όσο περισσότερο το βλέμμα σας παραμένει θετικό, τόσο περισσότερο τα λόγια και οι πράξεις σας θα γίνονται όμορφα και θετικά προς εκείνο το άτομο. Και όσο περισσότερο τα λόγια και οι πράξεις σας γίνονται αγνά και όμορφα, τόσο περισσότερο το άτομο θα αλλάζει όπως εσείς θέλετε, σε ένα όμορφο άτομο. Αυτό είναι το μυστικό για να αλλάξετε ένα άτομο από άσχημο σε όμορφο. 

Η συνειδητότητα μας έλκει την στάση μας, η στάση μα το βλέμμα μας, το βλέμμα μας έλκει τα λόγια και τις πράξεις μας. Όλα αυτά εκπέμπουν την θετική ενέργεια της καλοσύνης στο άλλο άτομο. Αυτή η θετική ενέργεια μεταμορφώνει την φύση του άλλου ατόμου θετικά. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται  παγκόσμια μεταμόρφωση ή μεταμόρφωση των άλλων μέσα από την δική μου μεταμόρφωση.

 

 


 

Ζούμε σε έναν κόσμο, όπου μερικές φορές βλέπουμε την αρνητικότητα των ανθρώπων, είτε στο σπίτι, είτε στον τόπο της δουλειάς μας είτε στην αγορά. Μερικές φορές θεωρούμε τους ανθρώπους κακούς, αν και αυτοί δεν είναι. Αλλά προσέχετε να μην χάνετε την καλοσύνη σας. Ο Θεός βλέπει τόση πολλή αρνητικότητα σε όλο τον κόσμο αλλά ποτέ δεν αφήνει το βλέμμα του της καλοσύνης για κανέναν. Έχει την γνώση ότι ο καθένας ήταν αγνός και θετικός όταν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και ότι έχασε την καλοσύνη του για πολλές ζωές, ώστε να κρατάει το βλέμμα Του της καλοσύνης , να κάνει τους άλλους καλούς με αυτό το βλέμμα της καλοσύνης και να έχει καλές ευχές για να αλλάξει όλους. Μην χάνετε την καλοσύνη σας στον ωκεανό των ατελειών που περιβάλλει όλον τον κόσμο. 

No comments:

Post a Comment