13.10.21

5 Τρόποι για να είστε Θετικοί σε Αρνητικές Καταστάσεις





 5  Τρόποι για να είστε Θετικοί σε Αρνητικές Καταστάσεις

 

1.Κάθε κατάσταση στην ζωή μας μπορεί να έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αλλά πολύ συχνά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το αρνητικό αποτέλεσμα και νιώθουμε φόβο ακόμη και πριν να συμβεί. Μια διάνοια γεμάτη σοφία και ένας νους γεμάτος θετικότητα θα οραματίζεται τα θετικά αποτελέσματα σε κάθε κατάσταση για να έχει επιτυχία

 

2. Ο Νόμος  της Έλξης λέει ότι η ανησυχία είναι μια αρνητική ενέργεια που στέλνουμε στο Σύμπαν, η οποία έλκει ένα αρνητικό πεπρωμένο στην υγεία, τις σχέσεις, τους ρόλους και την υγεία. Εξασκηθείτε στο να στέλνετε ‘δηλώσεις» γεμάτες θετική ενέργεια στο Σύμπαν, οι οποίες θα βοηθάν να δημιουργηθεί ένα θετικό πεπρωμένο , γεμάτο επιτυχία

 


3. Κάθε αρνητική κατάσταση στην αρχή φαίνεται μεγάλη , αλλά καθώς προχωράμε, πρέπει  να χρησιμοποιούμε την θετικότητα μας , την δύναμη του Θεού,  να βοηθήσουμε και να καθαρίσουμε την διάνοια μας για να έρθει σύντομα  η λύση. Πρακτικά η εμπειρία λέει ότι μετά από λίγο καιρό, οι καταστάσεις φαίνονται μικρότερες. Έτσι, ποτέ, μην σκέπτεστε αρνητικά, όταν πρωτοέρχονται στην ζωή σας, αλλά κοιτάτε να τις λύνετε.  

 

4. Μια πολύ δυνατή σοφή διδασκαλία είναι ότι κάθε κατάσταση θα περάσει. Καμιά κατάσταση δεν παραμένει. Το να παραμένετε δυνατοί και σταθερή και να μην τα παρατάτε είναι το κλειδί της επιτυχίας. Επίσης, η ζωή μας μας δίνει πολλές εμπειρίες για το πως οι καταστάσεις περνάνε αργά ή γρήγορα. Χρειάζεται να αποφασιστικότητα και υπομονή και να είμαστε ελεύθεροι από περιπλοκές όσο υπάρχουν.

 


5. Επίσης, χρειάζεται να καταλάβουμε πολύ βαθιά ότι κάθε κατάσταση πάντα έχει μέσα της ένα κρυμμένο όφελος για μας. Οι αρνητικές καταστάσεις όχι μόνο μας κάνουν πιο σοφούς και δυνατούς, αλλά μας κάνουν επίσης να σκεπτόμαστε διαφορετικά, πράγμα το οποίο δημιουργεί νέες πραγματικότητες στην ζωή  μας και μας πηγαίνει σε καινούργια μονοπάτια επιτυχίας , στα οποία ποτέ δεν θα πηγαίναμε , αν η κατάσταση δεν συνέβαινε. 

No comments:

Post a Comment