16.11.21

Μια Σχέση Αλήθειας με τον Θεό σε 5 Απλά Βήματα

 





Μια Σχέση Αλήθειας με τον Θεό σε  5 Απλά Βήματα

 

1. Συνειδητοποιείστε ότι ο Θεός είναι ο Υπέρτατος Γονέας μας και ο Σταθερός Προστάτης μας   - είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε πολύ βαθιά ότι  οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή μας  - αρνητικό και θετικό δεν συμβαίνει γιατί ο Θεός το έχει αποφασίσει. Συμβαίνει σαν αποτέλεσμα της κάθε μας σκέψης, λόγου και πράξης των πολλών μας γεννήσεων σ αυτήν την παρούσα γέννηση. Ο Θεός δεν είναι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στην ζωή μας , αλλά είναι υπεύθυνος να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή μας.

 

2. Κάνετε ένα Βήμα Αποφασιστικότητας και ο Θεός θα σας προσφέρει Χιλιάδες Βήματα Βοήθειας  - Ακόμη κι όταν είστε στην χειρότερη φάση της ζωής σας, όπου πολλά αρνητικά γεγονότα συμβαίνουν ταυτόχρονα , να θυμάστε την οδηγία του Θεού να μην χάνετε την ελπίδα σας, να παραμένετε αποφασισμένοι και ο Θεός θα θυμάται την υπόσχεση που σας έδωσε ότι θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι περιμένετε και θα λύσει κάθε σας πρόβλημα την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο

 

3.Να θυμάστε κάθε μέρα τον Θεό για να Χτίσετε Εμπιστοσύνη με τον Θεό  - Κάθε πρωί μόλις  ξυπνάτε, παίρνετε αγάπη, ευλογίες και δύναμη από τον Θεό και για λίγα λεπτά ας Τον θυμάστε και ας Του μιλάτε για την ημέρα που έχετε μπροστά σας για τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην διάρκεια της ημέρας. Ξεκινάτε την μέρα σας με πλήρη δύναμη. Στην διάρκεια της ημέρας, σε κάθε σημαντική πράξη κρατάτε τον Θεό μαζί σας και μιλάτε Του σταθερά. Την νύκτα, πριν να πάτε για ύπνο ευχαριστείτε τον Θεό για την βοήθεια Του και ας Τον θυμάστε για λίγο. Πηγαίνετε για ύπνο στην αγκαλιά Του γεμάτοι εμπιστοσύνη για την επόμενη μέρα.

 

4. Κάνετε τον Θεό Σύντροφο σας στην Χαρά και στην Λύπη – Όταν βιώνουμε λύπη θυμόμαστε Τον Θεό πολλές πολλές φορές. Όταν είμαστε χαρούμενοι Τον ξεχνάμε πολλές φορές. Και μετά λέμε ότι αγαπάμε Τον Θεό πάρα πολύ. Αλλά αν αληθινά Τον αγαπάμε, είναι καιρός να Τον κρατάμε μαζί μας και στον πόνο και στην χαρά. Όσο πιο πολύ το κάνουμε αυτό, τόσο περισσότερο Αυτός θα μας επιστρέφει την Αγάπη Του και τόσο περισσότερο θα νιώθουμε ότι Αυτός είναι μαζί μας πάντα και θα Τον εμπιστευόμαστε όλο και περισσότερο.

 

5. Κάνετε όμορφες Πράξεις και Βιώνετε την Βοήθεια του Θεού  - Ελέγχετε κάθε σκέψη, λόγο και πράξη σας και γεμίζετε την με όμορφες ιδιότητες τις οποίες ο Θεός και όλοι στην ζωή σας αρέσουν. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στον Θεό και σταθερά θα σας προστατεύει σε κάθε τομέα στην ζωή σας. Ποτέ δεν θα νιώθετε ότι ο Θεός δεν είναι εκεί και η ζωή σας θα γίνει ευχάριστη και θα έχετε απεριόριστη σε Αυτόν. 

No comments:

Post a Comment