20.11.21

Διαλογισμός της Raja Yoga- Διαδικτυακά Μαθήματα- Η Δύναμη της Σκέψης 1ο

 



Παρατηρώντας τον κόσμο, όπου τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα εντείνονται παρά την οικονομική ανάπτυξη και την αύξηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων, γίνεται ξεκάθαρο ότι διορθωτικές λύσεις δεν θα βρεθούν στον έξω κόσμο. Η δημιουργός ρίζα όλων των προβλημάτων βρίσκεται μέσα στον νου των ανθρώπων. Η σοφία του εσωτερικού όντος και του εσωτερικού κόσμου είναι ο κρίκος που λείπει.

Η εξάσκηση του διαλογισμού της Raja Yoga σκοπεύει να μας μεταφέρει απ την φυσική συνειδητότητα (της ταύτισης με το σώμα και τη φυσική προσωπικότητα) πίσω στην αρχική κατάσταση της συνειδητότητας ψυχής ( της γνώσης και της εμπειρίας της ψυχής και της πνευματικής προσωπικότητας του αληθινού «Εγώ»).

Απολαύστε αυτό το ταξίδι της εμπειρίας

στην βαθιά σοφία, την χαρά

και την ηρεμία που έρχεται απ το διαλογισμό

Από σήμερα 20/11 και κάθε Σάββατο θα μπορείτε βρείτε στο Κανάλι μας στο You Tube : https://www.youtube.com/channel/UCBE5uh9lGmsai5wmsHbq8Lg ένα εντελώς δωρεάν μάθημα διαλογισμού. https://www.youtube.com/watch?v=Z3Ak646_0Tk Αν θέλετε εγγραφείτε για να ενημερώνεστε μόλις γίνεται καινούργια ανάρτηση και αν σας αρέσει το like σας θα ήταν για μας μια ηθική ικανοποίηση για την προσφορά μας







No comments:

Post a Comment