21.1.22

Οι τρις Καθρέφτες της Εσωτερικής Ομορφιάς ( Μέρος 2)





Οι τρις Καθρέφτες της Εσωτερικής Ομορφιάς ( Μέρος 2)

 

Στο προηγούμενο μήνυμα, είχαμε συζητήσει για τον πρώτο καθρέφτη, τον καθρέφτη της πνευματικής γνώσης. αυτός ο καθρέφτης θα σας δείξει επίσης την Υπέρτατη  Ψυχή και θα σας ξαναθυμίσει τις Αρετές και τις πράξεις με τις οποίες θα σας βοηθήσει να  δείτε σε ποιο σημείο βρίσκεστε σε σχέση με Εκείνον στις Αρετές και τις πράξεις και θα σας επηρεάσει να Τον ακολουθήσετε εντυπωνόμενοι αυτές τις αρετές και κάνοντας πράξεις με παρόμοιο τρόπο. Τελικά αυτός ο καθρέφτης θα σας υπενθυμίσει τις σχέσεις σας με  τον Υπέρτατο και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια βαθιά και προσωπική σχέση με Αυτόν με έναν διαφορετικό τρόπο , που θα βοηθήσει εσάς και τους άλλους.

 

 


                                        Η εικόνα είναι του Pezibear από το Pixabay



Η γνώση που καθημερινά διαβάζετε θα σας βοηθήσει να δείτε και να αντιληφθείτε ποια λάθη έχετε κάνει τις τελευταίες 24 ώρες ενώ κάνετε πράξεις και επίσης να διατηρήσετε μια επαφή με τον Υπέρτατο και να δείτε τι θετικό κάνατε στο ίδιο διάστημα, πράγμα που θα σας ενθαρρύνει να κάνετε το ίδιο παραπέρα. Ο καθρέφτης της γνώσης θα σας βοηθήσει επίσης να παραμένετε προσεκτικοί παραπέρα και να κάνετε πράξεις και να έχετε την εμπειρία μιας σχέσης με τον Υπέρτατο που να στηρίζεται σ  αυτό που έχετε διαβάσει. Είναι κοινή εμπειρία πολλών ανθρώπων ότι η πνευματική γνώση που μελετάν το πρωί πάντα είναι αυτό που χρειάζονται εκείνη ακριβώς την στιγμή.

Η πνευματική γνώση που διαβάζετε είναι συνήθως μια ακριβής αντανάκλαση των δραστηριοτήτων και της ψυχικής κατάστασης των τελευταίων 24 ωρών σας και κάτι που χρειάζεστε για την επόμενη μέρα για τον εαυτό σας, για τις σχέσεις σας και για την αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων αρνητικών καταστάσεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ΖΩΗ. Αυτός είναι ο Νόμος της Πνευματικής Έλξης. Η συνείδησή μας και οι εσωτερικές μας απαιτήσεις ελκύουν προς εμάς την πνευματική γνώση παρόμοιας φύσης 

No comments:

Post a Comment