5.1.22

5 βήματα συνεργασίας για έναν χαρούμενο κόσμο (Μέρος 2)

 




5 βήματα  συνεργασίας για έναν χαρούμενο κόσμο (Μέρος 2)

 

2. Κάντε το σπίτι και το χώρο εργασίας σας μια σφαίρα ευτυχίας - Μια πολύ σημαντική και εύκολη αρχή για να φτιάξετε έναν κόσμο γεμάτο ευτυχία είναι να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αναλαφρότητας και θετικότητας στο σπίτι ή τον τόπο της δουλειάς σας. Ας πούμε ότι τα μέλη της οικογένειάς σας ή οι συνάδελφοί σας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα εξαιτίας των οποίων βιώνουν θλίψη, καθημερινά ας μοιράζεστε μαζί τους θετικές σκέψεις επιτυχίας και αποφασιστικότητας  . Όσο περισσότερο ο καθένας είναι γεμάτος με θετικά ακούσματα, τόσο περισσότερο η οπτική του  για τις διαφορετικές καταστάσεις της ζωής θα αλλάξει και θα γίνει πιο θετική. Διάφορες πεποιθήσεις για τη ζωή και τις διαφορετικές καταστάσεις της, οι οποίες είναι η αιτία πολλών αγχωτικών συναισθημάτων, αλλάζουν όταν η θετικότητα γεμίζει συχνά το μυαλό.

 Επίσης, μια πρωταρχική αιτία θλίψης είναι η ανάμνηση παλιών αρνητικών εμπειριών που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Μάθετε όλους  στο σπίτι ή στο γραφείο να θυμούνται θετικές σκηνές της ζωής με αναλαφρότητα και ενθουσιασμό και να ξεχνούν τις κακές εμπειρίες σαν παλαιότερες σκηνές που έχουν χαθεί στο παρελθόν και δεν θα συμβούν ποτέ ξανά.

 

 


 

3. Υιοθετήστε και προσφέρετε μια στάση φροντίδας - Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας που όλοι μας πρέπει να υιοθετήσουμε  είναι αυτό της προσφοράς ,της φροντίδας και της διασφάλισης ,ότι όλοι όσοι συναντάμε επηρεάζονται θετικά από εμάς . Με άλλα λόγια, δίνετε μια καλή ευχή σε όλους κάθε μέρα. Όσο περισσότερο δίνουμε καλές ευχές, τόσο  πιο ευτυχισμένοι  θα αισθάνονται οι άνθρωποι μαζί μας. Καλή ευχή, ευλογία , είναι μια δύναμη ή μια αρετή ή μερικά γλυκά λόγια αγάπης και καλοσύνης. Κοιτάτε όλους με ένα  γεμάτο αγάπη  και γλυκύτητα βλέμμα και ας μοιράζεστε την εσωτερική σας καλοσύνη και τις ευχές σας μέσα από το χαμόγελό σας. Επίσης, δίνετε μια στοργική χειραψία ή έναν απαλό χαιρετισμό αγάπης σε όλους. Γίνετε γεμάτοι ευτυχία και γεμίζετε και  τους άλλους με ευτυχία.  

Η φροντίδα, και η προσφορά με αυτόν τον τρόπο θα διαδώσουν την ευτυχία και θα κάνουν την ατμόσφαιρα γύρω σας γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό και απαλλαγμένη από ανησυχία, άγχος και θλίψη.


No comments:

Post a Comment