22.7.21

Η Αφανής ( Αιθέρια) Στήριξη της Ζωής (Μέρος 1)

 



Η Αφανής ( Αιθέρια) Στήριξη της Ζωής (Μέρος 1)

Η ζωή μας σε κάθε βήμα στηρίζεται από ένα αφανές πνευματικό σύστημα. Μπορείτε να φαντασθείτε την ζωή χωρίς γαλήνη, αγάπη και ευτυχία; Αυτές είναι οι βασικές πνευματικές ιδιότητες της ψυχής . Μια φορά κι έναν καιρό, ο βασιλιάς ενός μικρού βασιλείου ρωτήθηκε , πόσο ικανοποιημένοι ήταν οι άνθρωποι στο βασίλειο του. Αυτός σκέφτηκε τις διάφορες πλευρές της ζωής ,όπως την υγεία, τον πλούτο , τις σχέσεις και τους ρόλους. Τον ρώτησαν , πόσο υγιές ήταν το βασίλειο του. Αυτός σκέφτηκε την φυσική υγεία και πόσο υγιείς ήταν οι άνθρωποι στο βασίλειο του και απάντησε ότι δεν ήταν καλά όλοι. Μετά, σκέφτηκε τα οικονομικά και απάντησε ότι υπήρχε λίγη φτώχια στο βασίλειο του. Σκέφθηκε επίσης τις σχέσεις και τους ρόλους και συνειδητοποίησε ότι υπήρχε λύπη στις σχέσεις και ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τους ρόλους και τις δουλειές τους. Ο βασιλιάς σύντομα κατάλαβε ότι το να κάνει το βασίλειο του υγιές, πλούσιο και ευτυχισμένο, ήταν ένα δύσκολο καθήκον αλλά δεν ήξερε από που να ξεκινήσει.  

 


 

 

Όπως ακριβώς ο βασιλιάς και το βασίλειο του, η υγεία, ο πλούτος, οι σχέσεις και οι ρόλοι σ ολόκληρο τον κόσμο όλα είναι φυσικές απόψεις, αλλά για να είναι κάθε ένα από αυτά θετικά και ελεύθερα από εμπόδια, θα πρέπει να κοιτάξουμε το αόρατο πνευματικό στήριγμα της γαλήνης, της αγάπης και της ευτυχίας . Όσο περισσότερο είμαστε γεμάτοι με αυτές τις τρις ιδιότητες γεμίζοντας τον εαυτό μας με θετικότητα και δύναμη, τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχουμε στις διάφορες πλευρές της ζωής. Γνωρίζουμε ότι η υγεία του νου επηρεάζει την φυσική υγεία και η πληρότητα του νου έλκει φυσικό πλούτο. Επίσης, όταν ο νους είναι καλά οι σχέσεις είναι όμορφες και όταν ο νους είναι συγκεντρωμένος και διαυγής οι ρόλοι είναι ελεύθεροι από  προβλήματα.

 

 


  

 

Ο νους είναι η βάση όλων των εμπειριών. Η φύση, που είναι φτιαγμένη απ τα πέντε στοιχεία αλλάζει συνέχεια από το καλός το κακό, από το θετικό στο αρνητικό. Ο νους έχει την δύναμη να μεταμορφώσει την φύση θετικά και επίσης μπορεί να την επηρεάσει αρνητικά αν είναι αρνητικός. Κάθε κύτταρο του σώματος επηρεάζεται από κάθε σκέψη που κάνουμε. Λέγεται ότι ο νους σταθερά μιλάει σε κάθε κύτταρο του σώματός μας. Κάθε στιγμή, δίνουμε ένα θετικό ή αρνητικό μήνυμα, μέσα από τις σκέψεις μας, στο σώμα μας και όλο το σύστημα του που είναι φτιαγμένο από τρισεκατομμύρια κύτταρα. Το μήνυμα είναι θετικό αν ο νους μας είναι γαλήνιος, έχει αγάπη και ευτυχία και το μήνυμα είναι αρνητικό στην αντίθετη περίπτωση.  Ο νους έχει τεράστια δύναμη να θεραπεύσει το σώμα απλά δημιουργώντας  καλές σκεψεις και μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα της φυσικής ασθένειας ή να δημιουργήσει ασθένεια δημιουργώντας αρνητικές και τοξικές σκέψεις.  ( Συνεχίζεται)

No comments:

Post a Comment