4.8.21

Οι 8 Δυνάμεις για την Επιτυχία (Μέρος 2)

 





Οι 8 Δυνάμεις για την Επιτυχία

(Μέρος 2)

Όταν είναι να ξεκινήσετε να κάνετε τη δουλειά σας, να θυμίζετε τον εαυτό σας τον εαυτό σας ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις οκτώ πνευματικές σας δυνάμεις για να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να έχετε επιτυχία. Για παράδειγμα στην εργασία σας πρέπει να συναντηθείτε με κάποιους υπεύθυνους για να πάρετε κάποιες αποφάσεις αφού ακούσετε τον καθένα. Σε μια τέτοια κατάσταση , πρέπει να χρησιμοποιήσω την δύναμη της διακρίνω τις διαφορετικές απόψεις των ανθρώπων και την δύναμη να κρίνω και να φτάσω σε μια τελική απόφαση που να στηρίζετε στις διαφορετικές απόψεις. Γι αυτό χρειάζομαι μια καθαρή διάνοια και έναν απλό νου

Επίσης, ξαφνικά στο γραφείο ο στενός μου συνεργάτης αρχίζει έναν ψυχρό πόλεμο με μένα, για παράδειγμα με κρατάει σε απόσταση. Σε μια τέτοια περίπτωση για να τον ξαναφέρω κοντά μου χρειάζομαι την δύναμη να συνεργάζομαι και να συνταιριάζομαι μαζί με όλες τις άλλες δυνάμεις σε λιγότερο βαθμό.

  Αυτά τα  παραδείγματα είναι δυο διαφορετικές καταστάσεις στον τόπο εργασίας.  




 

Υπάρχουν επίσης καταστάσεις που σχετίζονται με το σώμα που μερικές φορές αρρωσταίνει και υπάρχει βάρος στον νου και το χαμόγελο στο πρόσωπο χάνεται και την θέση του παίρνει μια έκφραση δυσφορίας και αδιαφορίας. Αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το σώμα τους. Σε μια τέτοια κατάσταση η κύρια δύναμη που χρειάζεται είναι η δύναμη να αντιμετωπίζω και να συνταιριάζομαι ( προσαρμόζομαι). Οι άλλες έξι δυνάμεις (ανεκτικότητα, κρίνω, διακρίνω, συνεργάζομαι, πηγαίνω στην ουσία και να βυθίζω) επίσης μικραίνουν όταν αντιμετωπίζουμε θέματα αρρώστιας. 

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χάνουν την ψυχραιμία τους ή θυμώνουν πολύ εύκολα όταν δεν είναι καλά σε φυσικό επίπεδο καθώς η δύναμη τους της ανεκτικότητας και της συνεργασίας μειώνονται. Επίσης, κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν δύσκολο να ξεχωρίσουν το σωστό από το λάθος και να κρίνουν σωστά όταν δεν είναι καλά , που είναι δυο σημαντικές δυνάμεις για να υπάρχει επιτυχία στις αληθινές καταστάσεις της ζωής. Και πάλι, σε όλες τις αρρώστιες, μπορεί να αυξηθούν οι αρνητικές σκέψεις, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν πολύ δύσκολο να κοιμηθούν και να είναι συγκεντρωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι η δύναμη τους να πηγαίνουν στην ουσία και να βυθίζουν έχει επηρεαστεί  σε μεγάλο βαθμό.   

 

 

 

(Συνεχίζεται …)

No comments:

Post a Comment