9.8.21

Οι 8 Δυνάμεις για την Επιτυχία (Μέρος 5)




 Οι 8 Δυνάμεις για την Επιτυχία (Μέρος 5)

Στην συνέχεια του προηγούμενου άρθρου  είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μαζί με την αποφασιστικότητα επίσης χρειαζόμαστε την δύναμη και την σοφία να φέρουμε αυτές τις οκτώ δυνάμεις στην πράξη. Δύναμη είναι η εσωτερική ικανότητα της ψυχής να αναδύει και να φέρνει αυτές τις δυνάμεις στην πράξη. Σοφία από την άλλη είναι να ξέρει ποια δύναμη χρειάζεται και πότε και είναι το κλειδί για να κάνει την δύναμη να δουλέψει για παράδειγμα να φέρει την δύναμη στην πράξη. . και τα δυο και η σοφία και η δύναμη είναι εξ ίσου σημαντικές.

 


 

 

Η σοφία μαθαίνεται μέσω της πνευματικότητας. Συμπεριλαμβάνει την πλήρη γνώση της ψυχής και το πως αυτή δουλεύει . Μαζί και την γνώση του karma που είναι εν ολίγοις ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε καλή ή κακή δράση έχει τα αντίστοιχα αποτελέσματα, τα οποία βιώνει η ψυχή με την μορφή της χαράς και της λύπης. Επίσης, μια σχέση με τον Θεό και την γνώση του ποιος είναι ο Θεός και πως μπορούμε να  συνδεθούμε μαζί Του  και να γεμίσουμε τον εαυτό μας με τις οκτώ δυνάμεις. Την γνώση του παγκόσμιου δράματος και πως ερχόμαστε στον κύκλο της γέννησης και της επαναγέννησης και χάνουμε τις οκτώ δυνάμεις και πως τις ξανακερδίζουμε. Βέβαια, στο τέλος την γνώση των οκτώ δυνάμεων και την πρακτική της χρήσης τους στην καθημερινή μας ζωή.

‘Όλες αυτές οι απόψεις της πνευματικότητας και η πλήρης τους γνώση είναι πνευματική σοφία. Για να καταφέρετε την σοφία, δεν χρειάζεται να αφήσετε την ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής ή τα σπίτια σας. Μπορεί να συμβεί ενώ εργάζεστε, είστε με την οικογένεια σας … από την άλλη, η σοφία χρειάζεται περισσότερο αν στην ζωή σας αντιμετωπίζετε ανθρώπους με διαφορετικούς χαρακτήρες και φύση. Αυτό είναι δυνατόν μόνο αν ζείτε μια ζωή γεμάτη διαφορετικές σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, ας ζείτε με την οικογένεια σας, ας εργάζεστε αλλά να μην ξεχνάτε  να ακούτε και να διαβάζετε την πνευματική γνώση μαζί με αυτά. Επειδή, χωρίς σοφία, δεν θα ξέρετε πως να χρησιμοποιείτε τις οκτώ δυνάμεις και δεν θα ξέρετε πως να έχετε συναισθηματική επιτυχία.    




 

 

No comments:

Post a Comment