16.8.21

Ας είστε ανοικτοί στις Αλλαγές και τις Καινούργιες Καταστάσεις

 



Ας είστε ανοικτοί στις Αλλαγές και τις Καινούργιες Καταστάσεις

Στην ζωή, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε και άλλα που δεν μπορούμε. Παρ όλα αυτά έχουμε προσδοκίες για το πως η ζωή μας θα κυλάει και προσκολλιόμαστε συναισθηματικά στις προσδοκίες μας. Όλοι μας εμπνεόμαστε να γίνουμε καλύτεροι, και όμως περιοριζόμαστε στην ζώνη άνεσης μας και αντιδράμε στις αλλαγές. Η θέληση να αγκαλιάσουμε, να καλωσορίσουμε τις αλλαγές, θα μας φέρει ενθουσιασμό να ανακαλύψουμε τι άλλο μας προσφέρει η ζωή και να εμπιστευθούμε να συμβεί το καλύτερο να συμβεί, μας βοηθάει να αναπτύξουμε το δυναμικό μας.


1. Οι αλλαγές είναι μέρος του ταξιδιού, επιλέξτε να τις εμπιστευθείτε. Εμπιστευθείτε την αγάπη του Θεού. εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, εμπιστευθείτε τους ανθρώπους και κάθε σκηνή. Εμπιστευθείτε την ζωή για να είναι όμορφη. Θα φέρνει ένα θετικό αποτέλεσμα για τις καταστάσεις σας.

 

2. Καθημερινά ας κάνετε διαλογισμό. Εξαγνίζει τις σκέψεις σας. Ακόμη κι αν οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις δεν είναι συμφωνούν μαζί σας , ο νους σας θα είναι τέλειος. Θα είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την αλλαγή , να είστε συναισθηματικά απροσκόλλητοι, να σκέφτεστε σωστά, να συμβουλεύεστε την σοφία σας και να ανταποκρίνεστε σωστά.




3. Κάθε πρωί εκφράζετε την ευγνωμοσύνη σας για αυτό  που είστε και γι’ αυτό που έχετε. Η ευγνωμοσύνη χτίζει εμπιστοσύνη στον εαυτό. Επίσης σταματάει την τάση για παράπονα και κουτσομπολιό.

 

4. Οι αλλαγές πάντα είναι ευεργετικές. Ακόμη κι αν είναι προκλητικές -προβλήματα υγείας, αναστατώσεις του νου, προβλήματα με τα οικονομικά ή τις σχέσεις, βγαίνετε από τις καταστάσεις δυνατότεροι. Αυτό είναι μεγάλο όφελος.

No comments:

Post a Comment