31.8.21

Χαιρετάτε όποιον συναντάτε με ένα Χαμόγελο




 Χαιρετάτε όποιον συναντάτε με ένα Χαμόγελο

 

Καλή μέρα, καλή νύχτα, εύχομαι το καλύτερο…. Μερικές φορές οι ευχές είναι μόνο λόγια, χωρίς να υπάρχει κάποιο αίσθημα. Μπορεί να ευχόμαστε τους ανθρώπους τις καλύτερες ευχές, ακόμη κι αν αμφιβάλλουμε για την ικανότητα τους. Οι ευχές δεν είναι μόνο λόγια αλλά ευλογίες υψηλής ενέργειας, όπου εμείς σταθερά πιστεύουμε ότι μόνο όμορφα πράγματα θα πρέπει να συμβούν στο άλλο άτομο. Αλλά μερικές φορές, τις λέμε τόσο αδιάφορα που παραμένουν απλές φράσεις, χωρίς καθόλου αισθήματα.

 

 

1. Όποιον συναντάτε πρώτη φορά την ημέρα χαιρετάτε τον με ενθουσιασμό- την οικογένεια, τους γείτονες, τους ξένους, τους συνταξιδιώτες και τους συναδέλφους σας. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε και να εκπέμψετε αγνή ενέργεια.

 

 

 


2.Χρειάζονται  3 δευτερόλεπτα για να χαμογελάστε και να χαιρετήσετε τους ανθρώπους με ευγένεια. Δημιουργείτε μια τάση και μια σιγουριά ότι η μέρα τους θα είναι τέλεια. Αυτό ανεβάζει τον κραδασμό των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Και είστε πρώτοι εσείς που θα νιώθετε ευτυχία σαν αποτέλεσμα των καλών σας σκέψεων.

 

 


 

3. Χαιρετάτε οικειοθελώς τους ανθρώπους. Μην διστάζετε απλά επειδή κάποιος είναι νεότερος, σε χαμηλότερη θέση ή αν ο εγωισμός σας σας σταματάει. Εκπέμπετε καλοσύνη στον καθένα σε κάθε στιγμή.

 


 

 

4. Ακόμη κι αν κάποιος δεν το αναγνωρίζει, εσείς στηρίζετε την δική σας όμορφη διάθεση. Συνεχίζετε να τους χαιρετάτε την επόμενη μέρα ….. και την επόμενη. Παρατηρείτε πως η ενέργεια θετικά θα επιδράσει σε σας και σε αυτούς. 

No comments:

Post a Comment