4.9.21

Ας είστε ανοικτοί στις Αλλαγές και τις Καινούργιες Καταστάσεις


 

Ας είστε ανοικτοί στις Αλλαγές και τις Καινούργιες Καταστάσεις

 

Στην ζωή υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και λίγα που δεν μπορούμε . Με όλα ταύτα έχουμε προσδοκίες για το πως η ζωή μας θα πρέπει να εξελιχτεί και προσκολλιόμαστε συναισθηματικά στις προσδοκίες μας. Όλοι μας προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά βολευόμαστε στην ζώνη άνεσης μας και αντιδρούμε στις αλλαγές. Η διάθεση να αποδεχτούμε την αλλαγή, μας ενθουσιάζει να ανακαλύψουμε τι άλλο προσφέρει η ζωή και να πιστεύουμε ότι θα συμβεί  μόνο το καλύτερο κι αυτό μας βοηθάει να ξετυλίξουμε το δυναμικό μας.

 

 

 

1. Οι αλλαγές είναι μέρος του ταξιδιού της ζωής, επιλέξτε να τις εμπιστευθείτε. Εμπιστευθείτε την αγάπη του Θεού, τον εαυτό σας, τους ανθρώπους και κάθε σκηνή. Εμπιστευθείτε την ζωή ότι θα είναι όμορφη. Αυτό θα φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τις καταστάσεις.

 

2. Ας διαλογίζεστε καθημερινά. Εξαγνίζετε τις σκέψεις σας. Ακόμη κι αν οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις δεν σας ταιριάζουν, ο νους σας θα πρέπει να είναι τέλειος. Εύκολα θα μπορείτε να αποδεχτείτε την αλλαγή, να είστε συναισθηματικά απροσκόλλητοι, να σκέφτεστε σωστά, να συμβουλεύεστε την σοφία σας και να ανταποκρίνεστε κατάλληλα.

 

3. Κάθε πρωί ας εκφράζετε ευγνωμοσύνη για το ποιοι είστε και τι έχετε. Η ευγνωμοσύνη κτίζει εμπιστοσύνη στον  εαυτό. Σταματάει επίσης την τάση για παράπονα ή ενοχές.

 


4. Οι αλλαγές είναι πάντα ωφέλιμες. Ακόμη κι αν είναι προκλητικές προβλήματα υγείας, διάσπαση του νου, οικονομικά προβλήματα, βγαίνετε από τις καταστάσεις δυνατότεροι. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος. 

No comments:

Post a Comment