10.11.21

Πετάτε με τα φτερά της Αγάπης του Θεού



 

Πετάτε με τα φτερά της Αγάπης του Θεού




Ας νιώθουμε την αγάπη του Θεού κάθε μέρα. Ας Τον θυμόμαστε και ας Τον σκεφτόμαστε σε κάθε βήμα για να μας δείχνει πως να ζούμε την ζωή μας όμορφα και ελεύθεροι από την επιρροή των εμποδίων. Η γλυκιά αγάπη του Θεού μοιάζει με φτερά, με τα οποία μπορούμε να πετάμε πάνω από τα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Ο Θεός λέει ότι όταν πετάμε με τα φτερά της Αγάπης Του, γινόμαστε πολύ ανάλαφροι και ελεύθεροι από τι, γιατί, πως και πότε, που δημιουργούνται στον νου μας όταν η ζωή μας φέρνει μπροστά σε προκλήσεις που δεν περιμέναμε, είτε με την υγεία, με τις σχέσεις, με τους ρόλους και ακόμη και με  τον χαρακτήρα μας. Ας δούμε μερικά βήματα πως μπορούμε να πετάμε με αυτά τα φτερά στην ζωή μας  : 

 

1.Η εμπειρία του Θεού νωρίς το πρωί – ο Θεός είναι ο Ωκεανός της Αγάπης και μας ραίνει με την αγάπη Του όλη μέρα. Αλλά νωρίς το πρωί οι ώρες είναι πολύ ιδιαίτερες, όταν οι κραδασμοί του κόσμου είναι αγνοί και σιωπηλοί. Εκείνη την ώρα, μπορούμε να συνδεθούμε μαζί Του και να απορροφήσουμε την Αγάπη Του στην καρδιά μας μέσω του διαλογισμού και της πνευματικής μελέτης.

 

2. Κάνετε τον Θεό Γλυκό σας Σύντροφο σε κάθε Πράξη – είτε εργάζεστε στο Γραφείο είτε φροντίζετε τα παιδιά σας ή ψωνίζετε στην αγορά, κρατάτε το χέρι Του Θεού και παραμένετε πάντα στην γλυκιά Του Συντροφιά. Αυτός είναι ο τρόπος για την αγάπη σας γι’ Αυτόν και η Αγάπη Του για σας θα μεγαλώνει και σε κάθε βήμα θα εμπλουτίζεστε με την Αγάπη Του. 

 

3. Κάνετε την Προσωπικότητα σας Αγνή, Γλυκιά και Ταπεινή – ο Θεός λέει στα παιδιά που η φύση τους είναι  - αγνή, γλυκιά και ταπεινή, ότι θα λαμβάνουν συνέχεια την αγάπη Του. Όταν θα έρχονται εμπόδια στην ζωή των παιδιών Του, ο Θεός θα έρχεται στην ζωή τους και θα καταστρέφει εκείνα τα εμπόδια ο Ίδιος και θα τα ελευθερώνει από κάθε είδους λύπη.
 

 

4. Έχετε την Επίγνωση της Ψυχής σε κάθε Πράξη και Επικοινωνία – Τα όμορφα παιδιά του Θεού – της Υπέρτατης Ψυχής, είναι εκείνα που πάντα παραμένουν σε συνειδητότητα ψυχής . Τέτοια παιδιά έλκουν την αγάπη του Θεού στην ζωή τους και γίνονται δυνατά. Για τέτοια παιδιά ,το στρες γίνεται παρελθόν και μετά αυτά πετάν ανάλαφρα πάνω από τα ανεβοκατεβάσματα της ζωής. 

No comments:

Post a Comment