9.11.21

Οι Βασικές Αρχές της Αληθινής Επιτυχίας

 





 

 

Οι Βασικές Αρχές της Αληθινής Επιτυχίας


Μερικές φορές όταν δεν καταφέρνουμε τον στόχο μας, λέμε- δεν πέτυχα, απέτυχα. Το να αποκαλούμε τον εαυτό μας αποτυχημένο είναι άδικο. Αρχίστε να βλέπετε τον εαυτό σας πάντα πετυχημένο. Όταν δεν καταφέρνουμε αυτό που σχεδιάσαμε, βάζουμε στον εαυτό μας την ταμπέλα της αποτυχίας. Είναι ανάγκη να καταλάβουμε την ουσία της επιτυχίας.

 

 

 

1. Η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το τι κάνουμε, η επιτυχία πρώτα έχει να κάνει με το ποιος είστε.  Έχει να κάνει με το Εγώ – το ον, την ενέργεια που σκέφτεται, που νιώθει, που μιλάει, συμπεριφέρεται, έρχεται στην δράση, που ολοκληρώνει κάθε καθήκον και πετυχαίνει στόχους. Η επιτυχία ξεκινάει με το εγώ είμαι, όχι εγώ κάνω.  

 

 

 

2. Αν είστε δυστυχισμένοι, μπερδεμένοι, ανήσυχοι ή εγωιστικοί και μετά εκπληρώνετε τις επιθυμίες σας στον έξω κόσμο, μπορείτε να θεωρηθείτε πετυχημένοι; Δεν είναι δυνατόν γιατί δεν είστε ευτυχισμένοι μ αυτό που είστε.

 


 

3.Να θυμάστε ότι είστε πετυχημένοι όταν είστε ευτυχισμένοι, στοργικοί και καλοσυνάτοι. Είστε πετυχημένοι επικοινωνείτε με τους ανθρώπους ανεξάρτητα με τα επιτεύγματα τους, την θέση και την ηλικία τους. Είστε πετυχημένοι αν μοιράζεστε αυτό που ξέρετε και συνεργάζεστε με τους άλλους.

 

 

4.Όταν είστε πετυχημένοι και έρχεστε στην δράση έξω στον κόσμο, χαίρεστε με τα επιτεύγματα σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε αυτό που θα θέλατε, να θυμάστε ότι και τότε είστε πετυχημένοι, απλά το επίτευγμα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα για την ώρα. Θα έχετε την ενέργεια να ξαναπροσπαθήσετε και να πετύχετε. 

No comments:

Post a Comment