6.1.22

5 βήματα συνεργασίας για έναν χαρούμενο κόσμο (Μέρος 3)

 



 

 

4. Διαλύετε τις διαφορές απόψεων και εξαπλώνετε θετική ενέργεια ενότητας – πολύ συχνά μεταξύ των ανθρώπων υπάρχουν αρνητικές ενέργειες, οι οποίες εμποδίζουν την ευτυχία και την καλή θέληση. Πολλές λείπουν οι καλές ευχές και ο ένας στρέφεται ενάντια στον άλλον, συνήθως μιλώντας πίσω από την πλάτη του άλλου, συχνά με αρνητικό τρόπο και αυτό καταστρέφει την ατμόσφαιρα ανάμεσα στους φίλους ή τους συγγενείς ή τις σχέσεις ανάμεσα στους συναδέλφους.  Ας εστιάζεστε στο καλό του καθένα  και ας του το μοιράζεστε, μεταδίδετε χαρά. 

Λέγεται ότι το δώρο της ευτυχίας είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ας μιλάτε για τις ιδιαιτερότητες του καθένα σε όλη την ομάδα σας και ας εξαπλώνετε την θετική ενέργεια της γλυκύτητας και της αγάπης , κι έτσι θα δημιουργείτε αγάπη στην καρδιά για τον καθένα. Μην αφήνετε την διαφορετικότητα στις απόψεις να γίνεται ένα εμπόδιο για την ενότητα μεταξύ σας. Ας παραμένετε ενωμένοι ακόμη και όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Έτσι οι σχέσεις θα είναι χαρούμενες κι ανάλαφρες και η ομάδα σας θα είναι γεμάτη με θετικό ενθουσιασμό .

 


5. Δίνετε το  δάχτυλο της συνεργασίας σε οποιοδήποτε έργο παγκόσμιας χαράς - Πολλές φορές μέσα σε όλα όσα κάνουμε ως μέρος του επαγγέλματος και της οικογενειακής φροντίδας μας, υπάρχει ένας υψηλότερος σκοπός που λείπει που μερικές φορές δεν κάνει τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που είναι μαζί μας να νιώσουν την ευτυχία.

 Επιλέξτε ένα έργο παγκόσμιας χαράς σήμερα και δώστε λίγα λεπτά σε αυτό το έργο  καθημερινά. Ως μέρος αυτής της αποστολής, αλληλοεπιδράστε με τους ανθρώπους και δώστε και λάβετε ευτυχία μαζί τους. Επίσης, φέρτε χαμόγελα στα πρόσωπα πολλών ανθρώπων μέσα από αυτό το έργο. Αυτό θα δημιουργήσει τα θεμέλια για έναν χαρούμενο κόσμο. Μετά από όλα, όλοι πρέπει να ενωθούμε και να ζήσουμε ευτυχισμένοι ως κοινότητα πρώτα και στη συνέχεια ο κόσμος θα γίνει σιγά-σιγά πιο ευτυχισμένος και γεμάτος αναλαφρότητα και ικανοποίηση.

No comments:

Post a Comment