20.12.21

Η Δύναμη της Θέλησης σας είναι η Μεγαλύτερη Δύναμη

 


 


Η Δύναμη της Θέλησης σας είναι η Μεγαλύτερη Δύναμη

 

Είτε θέλουμε να επιτύχουμε έναν στόχο, είτε να επιμείνουμε στη σωστή διατροφή, είτε να εγκαταλείψουμε έναν εθισμό είτε να διατηρήσουμε μια υγιεινή συνήθεια, αποδίδουμε την επιτυχία ή την αποτυχία μας στη δύναμη της θέλησής μας. Μερικές φορές έχουμε μεγάλη δύναμη θέλησης και άλλες φορές φαίνεται να μας λείπει εντελώς. Ο καθένας μας έχει ομοιόμορφη και απεριόριστη δύναμη θέλησης. Όσο περισσότερο την χρησιμοποιούμε, τόσο περισσότερο θα την βιώνουμε. Όποτε απέτυχες να πετύχεις, να γίνεις ή να ξεπεράσεις κάτι, πίστεψες ότι: δεν «έχω αρκετή δύναμη θέλησης. Δεν μπορώ να το κάνω?» Πιστεύατε ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν υψηλότερη δύναμη θέλησης; Ελέγχετε αν είναι η δύναμη της θέλησής σας που σας έχει προκαλέσει αποτυχία κατά καιρούς; Καθένας από εμάς είναι ευλογημένος με την ίδια ποσότητα δύναμης θέλησης.


Όλοι μας χρησιμοποιούμε τη δύναμη της θέλησής μας σε κάποιες καταστάσεις και δεν τη χρησιμοποιούμε σε άλλες. Όταν δεν το χρησιμοποιούμε, αποτυγχάνουμε σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Η επαναλαμβανόμενη αποτυχία επιβεβαιώνει μια λανθασμένη πεποίθηση ότι μας λείπει η δύναμη της θέλησης. Δεν είναι η έλλειψη δύναμης θέλησης, αλλά η έλλειψη επιθυμίας και αποφασιστικότητας που εμποδίζει ή επιβραδύνει την επιτυχία μας. Για να λειτουργήσει η δύναμη της θέλησης, είναι σημαντικό να έχουμε μια βαθιά επιθυμία και την επιμονή να προσπαθήσουμε άλλη μια φορά ακόμα κι αν είχαμε αποτύχει στο παρελθόν. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της θέλησής σας, είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία σε κάθε πτυχή.

 


Πάντα επιβεβαιώνετε στον εαυτό σας ότι είστε ένα ισχυρό ον. Μπορείτε να είστε αυτός που αποφασίζετε να είστε και να κάνετε αυτό που αποφασίζετε να κάνετε. Το μυαλό και το σώμα σας θα συνεργάζονται πάντα μαζί σας γιατί είστε κύριος των αισθητήριων οργάνων σας. Θα πρέπει πάντα να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε πραγματικά στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Έχετε την ικανότητα να κάνετε σωστές επιλογές, έχετε τη δύναμη της θέλησης να εφαρμόσετε τις αποφάσεις σας. Ακολουθήστε τους κανόνες του τρόπου ζωής για τις σωστές συνήθειες διατροφής, ποτού, ύπνου και διδάξτε στο μυαλό σας τις σωστές συνήθειες σωστής σκέψης, ομιλίας και συμπεριφοράς.

Είτε πρόκειται για αλλαγή συνήθειας, είτε για υγιείς επιλογές είτε για έγκαιρες ενέργειες, μην εξαρτάστε από τους ανθρώπους, τις περιστάσεις, το περιβάλλον ή τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Βασιστείτε στην ισχυρή σας δύναμη θέλησης. Δείξτε αυτοσυγκράτηση μπροστά στον πειρασμό. Μην αναβάλλετε, μην ακυρώσετε τα σχέδιά σας. Μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της θέλησής σας σε κάθε περίπτωση. Όταν χρησιμοποιείτε τη δύναμη της θέλησής σας σε μια κατάσταση, θα την αυξήσετε και σε άλλες καταστάσεις. Υπενθυμίστε τον εαυτό σας καθημερινά - είμαι ένα ισχυρό ον. Έχω μια ισχυρή δύναμη θέλησης που με εξουσιοδοτεί να πετύχω όλα όσα επιθυμώ. Η απεριόριστη δύναμη της θέλησής μου είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου. Το χρησιμοποιώ για να πετύχω αυτό που θέλω.

No comments:

Post a Comment